Välkommen till Brf Söderby 2:14


Föreningen består av totalt 8 hus (två höghus och
sex låghus) belägna på Tvillingarnas gata 323 till 327 och 330 till 339 och Oxens gata 236 till 245 samt tre garage och en utomhusparkering. Fastigheten förvärvades från Akelius den 28 december 2010.

De 275 lägenheterna är fördelade över 1:or, 2:or, 3:or och ett antal 4:or, samtliga med tillhörande förråd (för höghusen i källarplan och för låghusen i anslutning till lägenheten).

Området ligger utmed Söderbyleden, en trivsam del av Brandbergen med Tyresta Nationalpark inpå knuten. Här har man nära till allmänna kommunikationer och serviceinrättningar. Söderby 2:14 är en förening som drivs med målsättningen att alla ska trivas, gammal som ung.

           Hitta till oss

VIKTIGT!

Kära medlemmar och boende!
Styrelsen vill varna för bedragare i området som ringer på och påstår sig komma från HSB för att göra en syn av lägenheten.

HSB gör aldrig syner i lägenheter utan att ha kontaktat er på sedvanligt sätt först och kan alltid visa upp ID06 som identifikation.

Om ni kontaktas och är det minsta osäker, ring alltid till HSB för en kontrollera uppgifterna!

Hälsningar styrelsen

Renovering på gång?

Andrahandsuthyrning

Vill du renovera ditt badrum, riva en vägg eller bara måla om? Under menyvalet Boende och sedan 
Bostadsrättsinnehavare finns massor med nyttig information för dig som skall snygga till din lägenhet.

Vi är positiva till andrahandsuthyrningar och ser sällan någon anledning till att neka dessa, men glöm inte bort att ansöka om andrahandsuthyrning innan ni hyr ut.

Vi rekommenderar att ni hyr ut 1 år i taget och sedan ansöker om förlängning vid behov.

Nya blanketter finns här.